lørdag 1. januar 2011

Godt Nytt År!!

Da er vi igang med ett helt nytt år!! Blanke ark og 364 ubrukte dager igjen av dette året....?!?

Jeg går igang med å vise et par ting jeg laget før jul, et par ting som ble gitt bort i julegaver og et par nylig ferdigstilte ting... Også kommer det etterhvert en oversikt over mine UFO'er(UFerdige Objekter)....også rydder og organiserer jeg i garnet mitt... En skikkelig bra start på det nye året!!!?
Før jul strikket jeg Månetoppen-stakk til Tiril. Er veldig fornøyd med resultatet selv, legg spesielt merke til blomsten, den er heklet, og jeg er så deffinitivt ikke så flink til det...
Ulempen med prosjektet er jo at mottakeren ikke vil bruke det.... :(
Mønster og garn er fra Rauma.
Jeg har også heklet en kurv. Hadde hekling som tema på møte i Husflidslaget, og jeg fikk det da til... ;) Garnet er Muskat fra Garnstudio.
I forrige innlegg blogget jeg den uferdige stjernejakken min, i håp om å motivere meg selv til å fullføre siste finish. Det virket, her er jakken ferdig:
Det aller ferskeste på strikkefronten her nå er denne:
Mønsteret heter Hitchhiker, og fåes kjøpt bl.a via Ravelry.
Jeg har strikket i Fabel fra Garnstudio, har brukt akkurat 2 nøster og pinne nr 3,5.
Jeg har planer om å legge ut bilder av mine pågående og uferdige prosjekter her, en liten status ved årsskifte og en ekstra push til meg selv for å få gjort det ferdig. Det kommer i innlegg imorgen! :) Jeg har også hatt en opprydding og "varetelling" i garnlageret idag, skal legge inn på Ravelry og prøve å holde et slags "regnskap" i 2011...

1 kommentar:

Marthe sa...

Godt nyttår! Utrolig flotte ting du har produsert. Den Månetopp-stakken var helt nydelig!