søndag 21. mars 2010

Lat søndag = tid til oppdatering...

Dagene flyr, det skjer noe til stadighet og snart er det forhåpentligvis vår....

Quiltelaget vårt hadde sy-helg forrige helg, jeg måtte kaste inn håndkleet etter halvgått løp og dea på legevakta, halsbetennelse er ikke så greit det heller. Fikk en pencillin-kur og er nesten "så god som ny" igjen nå. Var og så på Vandreteater her på Rørvik i går kveld, veldig bra!! All ære til aktører og medvirkende som har sørget for muligheten til en flott opplevelse som den vi hadde igår!

Jeg sliter fremdeles med motivasjon til Marius-genseren, håpet en stund og få den ferdig til påske, men nå ser det jammen ikke så bra ut....?!? Strikker på litt småtterier og har bl.a strikket denne lua til Tiril:

Strikket etter samme måte som denne og har her brukt pinne nr 3,5 og SMART garn. Tiril er strålende fornøyd med den nye lua og vi har allerede fått mange kommentarer og spørsmål om den... :)


Modellen er ikke like fornøyd med og stå modell for voksen-lua da...synes hennes egen lilla er mye bedre! :) Samme type lue, Alaska garn og litt tykkere pinner....


Jeg har så smått begynt å sy litt også. Rester etter min onkels nye gardiner i ny-leilighet ble til løper og brikker som matcher. Frihåndsquiltet sammen gardinstoff, vatt og bakstykke.1 kommentar:

Elimor sa...

Lekker løper og spisebrikker ble det.