søndag 25. oktober 2009

Flott oktober!

Oktober måned forløper ihvertfall mye bedre enn september, det gjelder både utomhus og inni mitt hode... September var mildt sagt en smule kaotisk! Nå har det roet seg litt, være er mye bedre og dagene går sakte men sikkert mot jul... Her i huset har vi nylig fått oss en 6åring... Han ble feiret i flere dager, og vi fortsetter også førstkommende helg med mer besøk fra storby'n... :)
Til barneselskapet på dagen sin hadde jubilanten bestilt fotballkake, den ble seende slik ut:

Sjokoladekake pyntet med grønn smørkrem og fotballspillere...

Jeg har en stund hatt litt lyst til å prøve å sy barneklær! Tanken har surret ganske lenge, men jeg har ikke helt hatt tid til å drive tanken videre. Nå nylig bestilte jeg meg et par bøker å rett før helgen hoppet jeg i det. Prøvde først på en helt enkel spencer-kjole. Mønsteret er fra Burda(Easy) og er noen år...(hadde vel denne drømmen for noen år siden også...)

Jeg hadde en bit med Cordfløyel fra Stoff og Stil, kjøpt i sommer til akkurat dette formålet. Jeg vil ikke si at det var vanskelig å sy denne, en må bare tenke på en litt annen måte enn når en Quilter og syr lappeteknikk...

Kjole ble det ihvertfall:
Skulle prøve å få tatt noen "action"-bilder med kjolen på prinsessa, ikke alltid like enkelt å få til "pene" bilder, men action det klarer frøkena fint...

Snakker du til meg?? ;)

I dag gikk vi tur i vinden. Det blåste friskt, men vi fikk en fin liten tur allikavel. Godt med litt frisk luft etter en forholdsvis rolig inne-helg. Nydelige farger, ikke sant?


Ønsker alle sammen en flott kommende uke!!! ;)

1 kommentar:

Sjarmtroll-Unni -Kystcavalieren sa...

Søt liten kjole på søt lita tulle :)
Så artig at jeg så et koselig innlegg under her også ;)
Kos deg på kurs det er kjempegøy!!