mandag 9. november 2009

En løper på en dag...

Formen er ikke helt på topp...de snakkes om Svineinfluensa, vaksine og alt mulig rundt om for tiden. Jeg var ganske bråkjekk her om dagen og sa at det var ikke så farlig, "æ bli itj dåli læll æ sjø!!!"... Vel, helt i form er jeg deffinitivt ikke! Var på legevakta onsdag, feber og alt mulig gørr... Feberen er borte, men resten av "gørra" henger igjen... Det er trang nedover brystet, tyngre å puste, mat og drikke må inntas i mindre doser enn vanlig og det hostes litt...men ellers er jeg frisk som en fisk!!! :)
Jeg ble litt rastløs her om dagen, og sydde meg en løper etter AnnAKa's mønster fra det siste Quiltemagasinet, "Løper på en kveld...". Løperen er ganske enkel å sy, men blir utrolig dekoriativ med bånd og kroklisser:

Jeg har vært på Nisse-kurs!!! Har hatt lyst til det i mange år, men først nå klaffet det. Har laget hender, føtter(?) og ansikt i Cernit/Fimo-leire. Utrolig spennende å faktisk få det til!
De er litt "nakne" enda, men klær er under produksjon, også skal de få hår og skjegg av saue-ull.

Innimellom har jeg strikket noen par med Tova-votter i Fritidsgarn, høstens nye farger! Liker blånisse-oppskriften godt og bruker den når jeg strikker slike votter!


Ingen kommentarer: