fredag 9. oktober 2009

Høstferie!

Da er vi kommet til høstferien også...jammen går høsten fort!

Ikke alle har mulighet til å ta fri fra jobb ifbm barnas høstferie, selv om det her ble kunn 2 dger i år, men vi har leid oss hytte for helgen her, og er snart klar til avgang nå... Har pakket ned litt elgkjøtt, kortstokk, varme klær og litt lys og gleder oss på en koselig helg!!

Igår kom det pakke i posten som bl.a inneholdt dette:

En bok om Unni's Sjarmtroll, og en materialpakke for å lage noe fra boken. Det skal faktisk holdes kurs her ganske snart om lignende "skapninger", men fremgangsmåten er det samme og jeg håper etterhvert å kunne klare å lage noe fra boken!
Igår var jeg også en tur hos tannlegen. Hadde utsatt det lenge, men fikk timekort i posten, så da var det bare å mote seg opp og dra... Var sikker på at jeg hadde ett hull, MINST!!
Resultatet; NULL HULL!!! Så jeg belønnet meg selv med garn til en tunika og litt vottegarn i høstens flotte farge:
Aller sist idag vil jeg vise frem at jeg faktisk gjør noe imellom også. Det går ikke så fort for tiden, men igår begynte jeg faktisk å sy sammen rutene jeg har heklet:


Jeg har noen tråder å sy sammen/ sy inn før jeg er ferdig, men det går fremover så da er det vel håp...
Ønsker alle en flott helg! Og fortsatt god høstferie til den som har det!

1 kommentar:

Lis sa...

Heisan :-)har du vært på besøk i bygda "mi"? Det ser jeg først nå jeg da...Hadde jeg visst det, skulle jeg jammen ha tatt meg en tur oppi Skisenteret :-))