lørdag 19. februar 2011

Flere krusmatter og litt til...

Akkurat i skrivende stund befinner symaskinen min seg hos symaskinreparatøren. Etter en veldig koselig helg hvor Quiltelaget Måkeskrik holdt nybegynnerkurs i lappeteknikk forrige helg, streiket den helt søndag kveld. Jeg holder på å få syabstinenser her, men benytter tiden til å strikke ferdig en bestilling på Bosnia-tøfler imens. Jeg og barna tenker oss til Tr.heim på vinterferie nå til uken, og drar innom symaskinreparatøren og henter maskina på turen....(må bare bestemme meg for om jeg skal pakke med meg stoffer og stash for turen også..he he...)


Jeg rakk og sy ferdig endel MugRug's/Krusmatter og ett Lappeløper-sett (og begynte på 18 toalettmapper) før Brother'n streiket. Her kommer bilder:

Denne under her har jeg sydd bare en av, hadde ikke mer igjen av hjertestoffet. Mannen min fikk denne og en kopp med koselig tekst til Valentinsdagen.

Dette ble nok siste pulje med denne varianten av Mug Rugs i denne omgang! :)

Før jul skar jeg stoffer og begynte å sy sammen ganske mange slike løpere. Mønsteret er fra AnnAKa og heter "Lappeløper". Den kan varieres og bli mange ulike løpere alt etter farger etc. Her er en løper og brikke i beige og blått. Den ene ble brikke fordi det ikke var nok lyst stoff til en løper til... Er fornøyd med resultatet og har 7 løpere til som mangler applikasjonsstingene og lukkekanten. Det blir etterhvert når maskina kommer hjem igjen! ;)

Tidlig i Januar kjøpte jeg ullfilt og et mønster på Stoff og Stil, ville prøve og sy meg kjole/tunika. Det ble deffinitivt mer kjole enn tunika, da den er sid nok!! Men, dessverre litt for trang til meg... Jeg er fornøyd med å ha fått til et plagg som faktisk ble et plagg, så får jeg heller se om jeg finner noen den passer bedre til.

Jeg fant nylig frem noen halvferdige babylapper(firkanttøfler?) til husflidslaget, og i samme pose fant jeg et halvferdig par med Malin's babysokker. Disse ble da strikket ferdig og montert sammen, så får vi bare se om det kommer til noen små føtter som disse kan passe til etterhvert.

Da koker jeg meg en tekopp, koser meg med siste utgave av Quiltemagasinet og sender noen tanker til min savnede symaskin. Så får jeg vel bare strikke videre på tøfflene så lenge...

Ønsker alle som er innom en fortsatt fin helg, og God Vinterferie, til de som skal ha det!? :)

1 kommentar:

Randi sa...

Tusen takk for at du har tatt deg tid til å oversette mønstret på Bellavottene. Utrolig flotte votter med perfekt passform.

Har lagt link til bloggen din på min blogg så flere kan få se hvor flink du er:)))

Ha en flott kveld;)