lørdag 28. november 2009

De snør, er straks advent og jula nærmer seg...


...og jeg oppdaterer litt!!

Adventskalenderen fra Kalendervenn på Hobbyboden er kommet på veggen. Jeg har byttet kalender med Charlotte, er spent på om hun liker den jeg har laget til henne, og jeg er veldig spent på hva hun har funnet på til meg... *S*

Har vært med på Husflidslagets julemesse idag, veldig koselig. Fikk solgt litt også, så dagen har vært fin. Det som er igjen etter messa, (og andre ting som blir "overskudd" fremover) blir lagt i min ny-lagde Salgsblogg!! Ta gjerne en titt innom!!


Da jeg kom hjem satte jeg rudstykkedeig, det ble ca 60stk gode rundstykker som er lagt i fryseren...(om noen vet hva som skal til for at bildene kommer inn riktig vei, må gjerne komme med et hint eller fem, finner ikke ut at jeg har gjort noe galt, men slik blir visst noen biler?!?!?)

Min lille prinsesse, som nå har blitt 2 år(!!!!) er her modell for mitt stjernespekksjal, som ble halstørkle fordi jeg ikke orket å strikke flere stjerner nå! Mønsteret har jeg funnet her.

Jeg har sydd en "enkel" Juleløper av AnnAKa, mønster sto i Quiltemagasinet fra 2008.


Enkle løpere, adventsløpere, inspirert av et mønster av AnnAKa, fra nest siste Quiltemagasin.


Flere enkle løpere...

Et par barnesokker strikket i Raggi fra Jarbo Garn på pinne nr 4. Jeg liker tykt garn og tykke pinner, men dette ble faktisk en anelse for "klumpete" etter min smak...

4 kommentarer:

amylin sa...

Å, de rundstykkene så veldig gode ut. Mye fint du har strikket og sydd her.

KRØLLEMIKKEL sa...

Så mye flott du har laget! Ønsker deg en god søndag.

LiseH sa...

Ble sulten av rundstykkene dine. De ser kjempegode ut!
Mye flott i bloggen din, spesielt stjernespekksjalet og hjerteduken :)!

Unknown sa...

Tusen takk for koselige kommentarer og skryt, damer!! Det varmer! ;)