torsdag 23. juli 2009

Sydilla, igjen.... ;)

Jeg har sydd litt igjen....*bombe* ;)
Quiltelaget skal ha stand på Rørvikdagan fra idag og til lørdag, så jeg har sydd litt ekstra i det siste for å bli ferdig med litt.
Jeg har tidligere sydd sett til kjøkkenet og loftstua her hjemme i dette mønsteret, hadde igjen en del turkise kvadrater, så da laget jeg to sett til.


Jeg fikk lyst til å sy noe i Seminole igjen, og det resulterte i dette settet. De som kjenner meg ser at dette ikke er mine farger, men de ble da ikke så ille!?!Etter en bloggrunde ble jeg veldig inspirert av sommerveskene til Lillesnuppa. Måtte prøve meg på kvadratveskene som det finnes mønster på hos Lappeklipp. Jeg måtte lage en "prøve" først for å se om det i det heletatt var mulig for meg å få til veske av dette, derfor enda flere stoffer som ikke er "meg"... ;) Vesken ble fin den, litt liten etter mine ønsker, men jeg skal lage flere, større, når jeg får tid!?!

Disse bløte syboksene(Lise Bergene), eller penal om man ønsker det, er veldig praktiske. Jeg har en som jeg bruker mye, den inneholder nål, saks, målebånd, strikkepinnemåler, maskemarkører, heklekroker, noen forvillede strikkepinner som ikke ligger i mappen sin, og litt annet småtteri. Har sydd 10stk med tanke på salg på Rørvikdagan.


1 kommentar:

Elin - Varøyrampen sa...

Kor flenk du e!!!
Flott stand på Rørvikdagan å;)