torsdag 16. juli 2009

Nå skal jeg blåse litt støv av bloggen min....

Ja nå blåser jeg støvet av bloggen... For dere som har vært innom her i ny og ne så har det vært det samme gamle å se. Nå skal det forhåpentligvis komme litt oppdateringer også!

Det er sommer, vi har vært på ferie, nærmere bestemt en tur til de lille flate, men veldig fine Danmark. Vi har leid feriehus og vært i Legoland, Knuthenborg SafariPark og Tivoli, bl.a. Vi hadde sol nesten hele tiden, litt kald vind imellom, men konkluderer med en flott tur! På hjemveien var vi bl.a innom Hunderfossen Familiepark. Sommeren kom til trøndelag da vi kom hjem fra Danmark og har vært her helt til nå igrunn. Nå regner det!!! :(

Før vi dro på ferie tok jeg et par bilder av "produksjonen" min, men de ble aldri lagt inn her, så her kommer de:


Heklede grytekluter i bomullsgarn.
Helt enkle, men jeg er stolt som bare det, for jeg kan egentlig ikke å hekle!! ;)Strikkede halser i 1tråd tynn alpakka og 1tråd tynt melert strømpegarn.

Blir gode å varme til vinteren...Jeg har sydd en brikke av noen rester etter en klesklypepose jeg sydde for en tid tilbake. Helt enkel, og greit å få øvd litt mer på frihåndsquilting også.

Her kommer høsten.... Ihvertfall er det høst-stemning over disse dukene. En løper og to kvadratiske duker i Crazy Quilt-teknikk.

Ingen kommentarer: