onsdag 4. februar 2009

444 blåe kvadrater m.m.

Det skjer da noe... :)

Jeg har skåret opp litt over 500 blåe kvadrater på 2,5x2,5" og brukte akkurat 444 av dem til å sy meg duker til stuen; en løper til spisestuebordet, en løper til salongbordet, en løper til skjenken, en liten løper/brikke til seksjonen og en brikke til det lille bordet mellom stolene.

Jeg har tatt utgangspunkt i mønsteret fra Quiltemagasinet 06/08. Jeg har utelatt snøkrystallene, da kan jeg fortsette å bruke dukene selv om vinteren forsvinner...
Blåe løpere...

Detalj av quiltingen og stoffene
Så må jeg vise frem mine nye skatter. Jeg unnet meg selv ett sett med Symhonie Wood(Harmony Wood) fra Knit Picks. De er kjøpt hos min lokale garnbutikk som tar de inn fra Du Store Alpakka. Dette er et komplett sett med 4 vaiere i ulike lengder og pinner man skrur på i 8 forskjellige tykkelser. Når man kombinerer delene i dette settet har man de fleste pinner. De er flotte å se på og nydelige å strikke med!
Luksus fra Knit Picks

Jeg har strikket et baktusskjerf i 6tråds Opal, mener det er Papegøye. (Tiril har "makulert" banderolen...) Sander stiller opp som modell, om en litt vel alvorlig i uttrykket! :)

Sander med Baktus-skjerf

1 kommentar:

Siv sa...

Det Baktusskjerfet ble jammen flott. Nydelig i fargene. Ha en flott hobbyuke.