tirsdag 8. juni 2010

Jul i juli og litt til....

Det er en ting at været er helt håpløst, men jeg har ikke jul i juli, selv om det ikke er så lenge siden det snødde... Disse løperene/brikkene heter "Jul i juli"(Kari Renolen design) og det var på høy tid å få dem ferdig nå før det ble juli. Fikk nemlig bestilling på dem lenge før jul(før forrige juli også *rødme*). De er nå endelig ferdige å mottakerene ble fornøyde, så da er jeg fornøyd også. Tror ikke det blir så jeg syr flere slike, har blitt litt mettet nå...
Jeg fikk et ønske fra gu'jenta mi Benedicte, som ønsket seg lego-teppe til duplo'n sin. Gu'mor var ikke tung og be da, skaffet det som trengtes og svingte meg rundt med symaskina. Sydde to stk når jeg først holdt på, var ei prinsesse her også som ville ha legoteppe må vite. Det øverste ville prinsessa her ha, og det nederste fikk gu'mor si prinsesse... :)Jeg har strikket litt imellom, blir mest foran tv'n eller i bilen på lengre kjøreturer. Tre stk "Kari Traa"-luer har det blitt. Voksen størrelse, fin til julegave kanskje...!?


Jeg kjøpte meg regnbuefarget ullgarn i Tallinn før jul, det har blitt til en barnegenser. Regnbuegenseren til Tiril er i str ca 4år(har litt å vokse i enda) og er en genser til å bli gla av! Herlige farger synes jeg! (Jeg vet armene er ulike og det er med hensikt, synes det er litt av sjarmen. Og det ble for lite garn om jeg skulle tatt av imellom får å få de like.)


Jeg holder på med "Prosjekt 40årsgaver" så resultatet der vises frem etter helgen en gang...
Ønsker alle som er innom en riktig flott uke!! Og GOD SOMMER!!! :)

Ingen kommentarer: