onsdag 4. mars 2009

Da er vi kommet til mars allerede...

Tiden flyr! Det blir dårlig med oppdateringene, men et skippertak imellom blir det da...
Jeg og Marius er fremdeles venner, det går oppover, men det tar litt tid.

Marius

Må innrømme at det er litt kjedelig å strikke 2rett og 2vrang så lenge, men derfor gjør jeg litt annet imellom. Harry Potter-sokkene til Sander blant annet. Vi kom over Opal's Harry Potter kolleksjon på Steinkjer i januar, og Sander ga mamma tillatelse til å kjøpe garn. (Noe han ellers forbyr, har visst mer enn nok sier han... ) Vi kjøpte et nøste og han skulle selv få bestemme hva det skulle bli. Han ønsket seg først trylle-kappe, slik som Harry har, men han inså etterhvert at det kanskje bli litt lite garn, så det endte med ønske om sokker. For å slippe å strikke med altfor tynne pinner, har jeg strikket en tråd lys tynn alpakka sammen med Harry Potter-garnet. Sokkene ble myke og gode og Sander elsker dem!


Harry Potter-sokker

Jeg har sydd endel, sylysten er her fremdeles for fullt. Jeg har sydd Ung Løper, et AnnAKa-mønster som kom ut før jul. Jeg har gjort en "liten" feil, men det er litt sent å gjøre noe med nå...Ser du feilen kanskje?


Ung Løper
Jeg har holdt på med et par andre prosjekter også, men i fare for at noen som skal få disse i gave skal komme innom å se, så blir det bare en liten smakebit...

Hemmelig prosjekt


Enda et hemmelig prosjekt
Ha en flott uke!!

1 kommentar:

Lis sa...

Dette ser spennende ut!! Gleder meg til å se mer ;-)