lørdag 25. oktober 2008

Alt skjer visst på en gang...

For å ta det første først, så har det vært endel forkjølelse ute og "gå", men det er vel vanlig på denne tiden av året, vått og surt som det er ute. Forrige torsdag kveld fikk jeg aldri lagt meg, lille Tiril fikk ett kruppanfall, falsk krupp heter det da. Kl 02 natt til fredag dro vi med ambulanse med kurs for Levanger Sykehus, 3timer kjøring(med ambulanse). Vi ble der helt til søndag, sliten hele gjengen... Jeg jobber 50%(er ihvertfall meningen at jeg skal det), studerer ca 25% og har Tiril hjemme hver dag. Ragnar har pappapermisjon 20% for å ta seg av Tiril mens jeg prøver å få gjort noe! Den som kan å regne ser at jeg har lite tid til overs... Jeg har knapt rørt symaskinen på 3 uker, og nesten ikke strikket. Har slappet av med et par halser imellom slagene, men ellers lite... Tiril fikk inhaleringer da hun var på sykehuset. Den ene kvelden fikk hun inhalering med adrenalin ca kl 21. Jeg prøvde å legge henne en halvtime etterpå. Jeg var for sliten til å tenke på hva adrenalin egentlig er... Dette bildet er tatt i 22 tiden, ser hun ikke trøtt ut? Hun gikk til ro litt før midnatt... ;)

Tiril på sykehuset

Jeg nevte noen halser(har postet en i forrige inlegg) og her kommer bilde med totalt 6 stk. En er solgt, resten blir nok med på julemessen!

6 Babyhalser(alpakka og tynt strømpegarn/babyull)

Jeg har lenge hatt lyst til å strikke flere hullmønstrede sjal. Jeg har strikket FBS tidliger, men føler at mønsteret må følges ganske godt med på. Det har jeg ikke tid til...he he... Men, jeg har hørt at Shetland Triangle Shawl skal være enkelt å memorere, og derfor strikke uten å følge med for mye. Jeg søkte litt rundt og fant ut at jeg måtte ha boken Wrap Style. Jeg bestilte den og Elisabeth Zimmermann's Knitters Almanac fra Amazon.com. De skulle komme først litt ut i november, men lå i postkassen på onsdag. :)

Nye bøker :)

Jeg har idag ryddet og vasket litt hus, så liksom ikke ut etter at bursdagsfeiring og sykdom har tatt mye av vår tid. Har tatt velfortjent helg nå, og begynt på Mitered Mittens av EZ. De blir helt nydelig flotte... Kommer ny oppdatering når jeg er ferdig. (De som kjenner vottene, ser at tommelen er annerledes. Aldri verden om jeg har hjerte til å klippe i votten. Men denne varianten ser ut til å fungere vel så bra!)

Mitered Mitten...


Og aller sist, men ikke sååå liten!?
Jeg falt i trappen igår kveld. Det gjorde ¤%#&#¤/ så vondt!!!! Resultatene viser seg her:

Blåflekk på underarmen

Dere skal slippe bilde av rumpa mi, men den blåflekken som er der er av en annen dimensjon. "Blårumpe" er kanskje dekkende!?! Det gjør vondt å sitte... Jeg falt ca 8trinn, men trøster meg med at det kunne gått værre... Blåflekker forsvinner da etterhvert. Jeg sa i en eller annen sammenheng tidligere idag noe om at "jeg skal se om jeg finner garn som passer i eskene mine - det går da ikke an å bare kjøpe nytt garn heller"... Mannen spurte følgende "Slo du hodet da du falt i trappa også??"... Ha en fortsatt flott helg!

Min er visst forfulgt av ulykke, i tillegg til trappefallet har jeg skallet i en vinduskarm, snublet i støvsugeren, sølt ut et glass melk over meg selv og ja i det heletatt, jeg har fortrengt resten... Nå tar jeg med meg strikkingen og en kopp te og finner godstolen. Mannen lurte forresten på om jeg ikke kunne strikke vottene på rundpinne, da blir de færre spisser jeg kan skade meg på mens jeg strikker... ;)

Ingen kommentarer: