fredag 5. september 2008

Velkommen til min nye blogg!

Da var tiden inne for en helt ny blogg! Jeg starter med blanke ark her og håper dette blir bra!?!

For å gå litt tilbake i tiden, så blogget jeg sist i begynnelsen av juli i min gamle blogg. Så var det sommerferie, vi slappet av koste oss på ferietur, og fikk egentlig ikke gjort så mye på håndarbeidsfronten heller. Da vi kom hjem igjen etter 4 uker mer eller mindre bortefra, så var det ikke så mye å blogge om, jeg hadde heller ingen lyst til å blogge, dermed ble det ikke gjort. Dagene gikk, etterhvert også ukene. Flere har etterhvert etterlyst en oppdatering eller to, men det ble ikke noe av. Jeg begynte etterhvert å kjenne på at jeg skulle ha blogget litt. Når jeg endelig hadde samlet nok mot og bloggelyst til å tenke på det, så krasjet hele pc'n!!!!!! Så, etter litt eksperthjelp fikk vi mer eller mindre bekreftet at det var virus. Jeg tenkte med skrekk på "alt" jeg har på pc'n som nå ville bli borte... (Her skal det sies at vi har en bærbar pc også, men den brukes i hovedsak til surfing, så veldig lite er egenlig lagret på den.) Heldigvis fikk vi hjelp, og fikk hentet ut alle filer på maskinen, og formatert den. Nå er den god som ny(eller bedre!?) og vi var alle lykkelige. Samme kveld som vi fikk installert de fleste programmer og tatt ibruk den stasjonære pc'n igjen, ble den bærbare helt sort!!!!! Aner ikke hva som skjedde, har prøvd flere typer gjennoppliving på den, men alt håp er ute... :(

Alt dette tok helt knekken på bloggelysten min, så da ble bloggen værende like uoppdatert en stund til. Jeg har lenge tenkt tanken på å lage meg en ny blogg, det er ting jeg ikke helt liker med den gamle, og håper og tror at andre blogger kan være like så bra. Nå tar jeg sats med blanke ark og starter min helt nye blogg her og nå!

Jeg hadde tenkt og vise frem feriebilder og alt jeg har laget siden sist, men frykter det tar helt knekken på bloggeiveren med en gang. Jeg har derimot veldig lyst til å vise frem veska mi!!!!

Det begynte i det små før sommeren. Jeg hadde sydd 16 grusomt kjedelige gardinlengder til jobben til mannen min. Da de var ferdige belønnet jeg meg selv med mønster til Kari Renolen's Glidelåsveske og en materialpakke fra Lappedilla.no. Stoffene derfra er til hele veska, bortsett fra stripepartiet i midten. Jeg har laget det i blått av stoffer jeg allerede har (i massevis!).
Her har jeg sydd ferdig midstykket og jeg har quiltet sidestykkene og bunnen.

Detaljbilde av sidestykke.

Detaljbilde av bunnen.

Den ferdige vesken, lukket.

Den ferdige vesken, åpen.

Dette var det jeg hadde på hjertet akkurat nå, dessuten er det sent for en sliten kropp, men jeg lover å komme tilbake å blogge før du rekker å savne meg!!! :)

2 kommentarer:

kuriosa sa...

Den var kjempefin! Du har quiltet veldig flott, og valgt nydelige stoffer. Jeg likte det går og sorte spesielt godt.
Jeg sydde også denne veska i sommer, men laget en egen vri både på midtstykker og hanker. Jeg synes den ble veldig liten når den er lukket, men veldig fin åpen!

Be-ty sa...

Nå har jeg bladd gjennm hele bloggen din - og du lager så mye fint! Takk for titten! Akkurat i dag holder jeg forresten på å strikke en vinkartongveske til - etter ditt mønster :))