onsdag 28. januar 2009

Jeg er i symodus!

Studiene har begynt igjen og tiden strekker ikke til alt jeg skulle ønske. Prioriterer dessverre ikke bloggen, men prøver og få til en oppdatering i ny og ne... :)
Jeg er i symodus for tiden. Prøver å få sydd litt når barna er i seng. Har endelig fått fullført Regnbue-alongen fra Hobbyboden, mener det var i 2005 eller noe. Jeg er jo tydeligvis litt sen... *rødme* Men nå er jeg ferdig med prosjektet. Jeg valgte og sy to løpere...


Regnbeløper 1

Regnbueløper 2

Noen detaljbilder av quiltingen. Løperen med trekanter er frihåndsquiltet i "snirkler" over det hele, mens den andre løperen er quiltet i striper. Begge med multifarget tråd.

Detalj Regnbueløper 1


Detalj Regnbueløper 2

Nå har jeg prøvd alt, men dette bildet får jeg bare inn på siden... :(

Det er Byveska av AnnAKa. Ble så glad i det blå stoffet med sølvblader på, så jeg droppet applikasjon/pynt på vesken. Blå er yndlingsfargen min, og denne beholder jeg selv.

Byveska mi


Jeg prøver stadig å bruke opp litt garn fra "lageret", noen nøster lilla Silja ble til et sett til Baby Born. Mønsteret er fra et Sandnes dukkehefte.

Poncho, bukse og sokker til BabyBorn

Ta gjerne en tur innom Quiltelaget Måkeskrik og se hva vi lager...

torsdag 15. januar 2009

Godt nytt og travelt år!

Ja, da er vi igang med 2009. Har i flere dager tenkt på å oppdatere bloggen, men så har det blitt bare med tanken. Vi har startet året med litt jobb, Tiril har begynt i barnehage(2 dager i uken) og det ser ut til å gå bra. Sander fikk omgangssyken natt til forrige torsdag, inatt var det lillesøster's tur... *stakkar* Akkurat nå sover hun i vognen sin i gangen. Det er grisekaldt ute og hun har nok litt feber, så da er det best og sove inne... Mamma benytter muligheten til å oppdatere her litt imens.

I julen har jeg strikket opp alt det tovbare garnet mitt, det resulterte i noen par votter. Jeg liker blånisseoppskriften godt og har brukt den på alle disse. Funny er brukt som tileggsgarn på kanter og knytebånd.
Tovede votter


Jeg har også strikket opp det jeg hadde av Viking Sportsragg. Det ble til disse:

Raggsokker

Jeg har i tillegg strikket enda et Shetland Triangle Shawl. Liker dette godt, det er greit mønster å strikke etter og sjalene blir flotte. Dette er strikket i Evilla. Jeg har flere store nøster med Evilla så det blir nok noen flere etterhvert...

Shetland Triangle #2

Jeg har bestemt meg for å prøve å bruke av det garnet jeg har. Jeg har minket lageret betraktelig det siste året, men det er enda litt igjen... Etter bildene over å dømme så er jeg ihvertfall godt igang. Det er noen måneder siden sist jeg kjøpte garn faktisk.

Stoffer derimot.... *rødme*

Jeg har sydd en veske. Den er fra boken "Hånd i hanke", flott bok og morsom veske. Vesken er i to stoffer, frihåndsquiltet og sydd sammen for hånd. Det er håndsømmen som gjør at jeg tror denne vesken kommer til å bli "enebarn"... *s*

"Triangelveske"


Nå for tiden holder jeg på med et blått quilte-prosjekt. Det skal bli til heimen. Jeg har skåret over 500 blå lapper. Resultatet kommer når jeg er ferdig...

Og, et vel så stort prosjekt er kontoret her hjemme. Alt det rot og papirer vi samler på. Et eneste kaos. Med Tiril i barnehagen på tilvenning ville jeg være tilgjengelig, så derfor var jeg hjemme og ryddet på kontoret. Slik så det ut før jeg begynte...


Som bildene viser så er det litt kaotisk. Akkurat nå ser det nesten værre ut, men jeg har snart kastet en sekk med gamle papirer og rask og rot. Skal legge inn et statusbilde når jeg er helt ferdig.